Pożegnanie Mirosława Kałakuckiego

W piątek 23 lutego pożegnaliśmy naszego Kolegę, Mirosława Kałakuckiego z Lublina. Uroczystości pogrzebowe odbyły się na cmentarzu przy ul.Lipowej. Był człowiekiem wrażliwym, oddanym ideałom Lewicy, działał aktywnie w organizacji miejskiej SLD w Lublinie. Na zawsze pozostanie w naszych wspomnieniach. Cześć Jego Pamięci!

W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.