Sojusz Lewicy Demokratycznej

Rada Powiatowa OPZZ w Lubaniu informuje, że 09 listopada 2012 od godziny 1000 do godziny 1200 w społecznym biurze poselskim Pani Poseł Lidii Geringer de Oedenberg przy ulicy Brackiej 12 w Lubaniu odbędzie dyżur prawnika z Państwowej Inspekcji Pracy z Jeleniej Góry, który udzielać będzie porad z zakresu prawa pracy.

Serdecznie zapraszamy.

W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.